Mape de prezentare

Cele mai importante ocazii de a contacta potentiali clienti sunt targurile comerciale si expozitiile. Acolo vizitatorii trec in revista numeroasele standuri, colectand diverse materiale promotionale, iar dintre acestea, cele care dau tonul sunt mapele de prezentare. Acestea constituie o variata colectie de materiale, informative sau promotionale, despre firma si produsele sau serviciile acesteia. Intre copertile unei mape de prezentare se pot gasi diverse pliante, brosuri, flyere care informeaza in detaliu cititorul despre respectivele produse. Calitatea hartiei, cea a imprimarii si a conceptiei grafice au si ele, fiecare, importanta si firma care doreste sa creeze o cat mai buna impresie nu trebuie sa faca rabat de la aceasta calitate.
Dintre numeroasele informatii care ar trebui sa fie tratate in materialele mapei de prezentare putem enumera, in primul rand, o prezentare generala a firmei, care sa cuprinda localizarea, vechimea, conceptiile si dotarea tehnologica, si alte informatii similare. Evident ca fiecare firma are avantaje sau chestiuni specifice care o individualizeaza in raport cu restul firmelor din domeniu, asa ca acestea trebuie scoase in relief in mapa de prezentare; in cazul firmelor alimentare, ar putea fi vorba de produsele cu specific local, sau in cel al unei firme producatoare de utilaj tehnologic, liniile moderne ori conceperea si realizarea rapida a unui produs, gratie proiectarii si fabricarii asistate de calculator.

tipar exteriortipar exterior, laminate (mat/lucios)tipar exterior-interiortipar exterior-interior, laminate (mat/lucios)
1 - 149 mape de prezentare3,80 lei/buc5,80 lei/buc5,30 lei/buc7,80 lei/buc
150 - 499 mape de prezentare3,55 lei/buc5,55 lei/buc5,05 lei/buc7,55 lei/buc
500 - 999 mape de prezentare3,30 lei/buc5,30 lei/buc4,80 lei/buc7,30 lei/buc
> 1000 mape de prezentare3,05 lei/buc5,05 lei/buc4,55 lei/buc7,05 lei/buc
  •  Specificatii mape de prezentare

  • Suport: carton DCM 300g

  • Tipar: exterior, exterior-interior

  • Dimensiune: 440 x 305 mm deschis, 220 x 305 mm inchis

  • Finisare: laminare mata, laminare lucioasa, buzunar stantat aplicat